Ne demek?

Wiki Article

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan şiddetli mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Olası yangın yahut rastgele bir korku yerinde binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları strüktürlmaktadır.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar kârlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride sarılmış kalabilir.

Her hin erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, möble veya farklı bir engel bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak lakinçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında gönül eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Sundurma idare etmek namına yangın merdivenleri içre beşer barındıran tüm yapılarda olmalıdır.

Yangın vakaları birhayli konstrüksiyonda en pıtrak zıtlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çkızılışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması yalnızçlanır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili hesap simultane insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Başkaca bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Sertifikasız yangın kapıları da normal maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere hiç yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni kapıları, doğruca bir şekilde monte edilerek ve mazbut olarak hizmetının konstrüksiyonlması ile yıllarca güvenle Yangın Kapısı kullanılabilir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, takkadak bir araba insanoğlunun fıldırca çıkış yapabilmesi karınin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve amelî olması valörına gelir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından yardım alabileceğiniz kabilinden, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page